ΑρχικήΘέλετε να έχετε εξαιρετικές κριτικές από τους καλεσμένους σας ;

Θέλετε να έχετε εξαιρετικές κριτικές από τους καλεσμένους σας ;

Από το 2014, είμαι επισκέπτης σε περισσότερα από 20 Airbnb Διαμερίσματα η Σπίτια.Από το 2016 είμαι Superhost στα δικά μου (ένα διαμέρισμα και ενα ιδιωτικό δωμάτιο με δική του τουαλέτα μπάνιο και μπαλκόνι ) Επιπλέον είμαι διαχειριστής σε άλλα 4 σπίτια .

Αφού ξόδεψα τόσο πολύ χρόνο στην Airbnb, θα ήθελα να μοιραστώ τις καλύτερες συμβουλές μου για την φιλοξενία Airbnb για να σας βοηθήσω να πάρετε καλές κριτικές , να γίνετε Superhost και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

  1. Προστατέψετε το στρώμα σας με ένα   περίβλημα καλύμματος στρώματος . Αυτό είναι ίσως το νούμερο ένα Airbnb σημείο υποδοχής, απλώς και μόνο επειδή δεν το ακολουθούν πολλοί οικοδεσπότες. Σκεφτείτε το γεγονός ότι εκατό άτομα μπορούν να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι στο Airbnb σας μέσα σε ένα χρόνο. Θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα κάλυμμα που να περιβάλλει εντελώς το στρώμα-για να το κρατήσει καθαρό για κάθε επισκέπτη.
  2. Κάντε το check-in εύκολο με μία κλειδαριά με πληκτρολόγιο. Θέλετε να κάνετε check-in χωρίς προβλήματα; Χρειάζεται να πάρετε μία κλειδαριά εξώπορτας πληκτρολογίου ! Αυτό το καθιστά αβίαστο, επειδή δεν χρειάζεται καν να είσαστε εκεί όταν οι επισκέπτες πάνε στο διαμέρισμα σας απλά τους στέλνετε τον κωδικό και μπορούν να ξεκλειδώσουν την πόρτα εύκολα και γρήγορα!Αυτό αυξάνει τη δημοτικότητα σας γιατί είναι κάτι που σίγουρα θα συμπεριλάβουν οι επισκέπτες στην κριτική. Έτσι, αντί να έχετε τον επισκέπτη σας να μπερδευτεί με κλειδαριές (ταλαιπωρία) ή να συντονιστείτε να συναντηθείτε μαζί του ακριβώς την κατάλληλη στιγμή (επίσης ταλαιπωρία), απλά εγκαταστήστε ένα κλειδί πόμολο πληκτρολογίου. Μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε τον κώδικα με κάθε νέο επισκέπτη για πρόσθετη ασφάλεια.
  3. Δημιουργήστε έναν οδηγό / εγχειρίδιο και αφήστε το στο χώρο σας .
    Παρόλο που ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ηλεκτρονικό οδηγό στην ιστοσελίδα της Airbnb, είναι υπέροχο να έχετε ένα τυπωμένο εγχειρίδιο οδηγιών / σπιτιού στο εσωτερικό του χώρου σας για κάθε επισκέπτη που θα το διαβάσει. Μπορείτε να βάλετε χρήσιμες πληροφορίες για :
    -Πλησιέστερα εστιατόρια, παντοπωλεία και αξιοθέατα
    -Εγχειρίδιο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του κλιματιστικού και της μονάδας θέρμανσης
    -Λεπτομέρειες σχετικά με το πού θα βρούνε, προϊόντα περιποίησης, είδη καθαρισμού και προμήθειες μαγειρέματος,είδη πρώτης ανάγκης.
    -Στοιχεία επικοινωνίας για τον οικοδεσπότη
  4. Διαχειριστείτε τυχόν προβλήματα εκ των προτέρων με σωστή περιγραφή του χώρου. Είναι εντάξει εάν ο χώρος σας δεν είναι και τέλειος – απλά να είστε μπροστά για τις μικρές ιδιορρυθμίες του! Εάν δεν θέλετε κάποιος που χρησιμοποιεί την κουζίνα να μαγειρεύει αργά το βράδυ με αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια από γείτονα ενώ βρίσκονται στο διαμέρισμά σας, πείτε τους. Εάν η τουαλέτα στον τελευταίο όροφο τείνει να φράξει εύκολα, ενημερώστε τους. Εάν το Wi-Fi σας μπορεί να σας προκαλέσει πρόβλημα επειδή είναι δύσκολη περιοχή η μακριά από την κεραία εξηγήστε το .
    Παράδειγμα:  Έχετε γάτες και σκύλους.
    Έχω μια γάτα και ένα πολύ φιλικό σκυλί, και θα ήθελαν να σας γνωρίσουν! Ωστόσο, εάν είστε αλλεργικός σε γάτες ή σκύλους, ο χώρος μου δεν είναι κατάλληλος για εσάς. ”
    Παράδειγμα:  Το σπίτι σας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης κοντά σε μπαρ και εστιατόρια και έχει πραγματικά πολύ θόρυβο τις νύχτες του Σαββατοκύριακου.
    “Αν θέλετε να δοκιμάσετε την νυχτερινή διασκέδαση είστε έτοιμοι γιατί είστε δίπλα σε όλα: Το σπίτι μου είναι στο κέντρο της πόλης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από μπαρ και εστιατόρια. Σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι θορυβώδες την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ. Αν είστε ευαίσθητοι στο θόρυβο, φέρετε τις ωτοασπίδες. ” κοκ. Με λίγα λόγια ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ την γκρίνια.
  5. Απαντήστε σε κάθε μήνυμα, ακόμα κι αν είναι “όχι” Αν δεν απαντήσετε στα μηνύματα, το ποσοστό απάντησης μειώνεται και αυτό σας βλάπτει στη πιθανότητα να γίνει Superhost. Ακόμα κι αν είναι “όχι”, απλά μιλήστε τους κάτι σαν, “Ευχαριστώ για την προτίμησή σας. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας φιλοξενήσω αυτή τη στιγμή. ”
  6. Προσθέστε μικρές πινελιές όπως χειρόγραφες σημειώσεις και τοπικές λιχουδιές.Εγώ προσωπικά τους έχω πάντα 4 μεγάλα μπολ με ρυζόγαλο με μπόλικη κανέλα στο ψυγείο, Φρούτα εποχής στο τραπέζι. Επίσης, να θυμάστε ότι οι επισκέπτες σας ενδέχεται να κάνουν check-in μετά από μια κουραστική μέρα ταξιδιού. Ορισμένα ελαφρά αναψυκτικά, ειδικά νερό, εκτιμώνται πάντα.
  7. Προσωπικά καλωσορίζουμε τους επισκέπτες στον χώρο σας.Αυτό είναι πολύ βασικό στην τελική κριτική .Άλλα συναισθήματα έχει κάποιος επισκέπτης που σας γνώρισε από κοντά , μιλήσατε κλπ και αλλά από μία φιλοξενία που βρήκε ενα κλειδί μπήκε στο διαμέρισμα πέρασε κάποιες μέρες και στο τέλος δεν σας συνάντησε καν . Σπάστε τον πάγο κατά το check in με ερωτήσεις όπως ” είναι η πρώτη φορά που έρχεστε στη πόλη μας?” “Σας ενδιαφέρει να σας προτείνω κάτι ποιοτικό και οικονομικό για φαγητό?” κλπ
  8. Μοιραστείτε ένα γεύμα ή ένα φλιτζάνι καφέ! Αυτό για σας που νοικιάζετε δωμάτιο και όχι διαμέρισμα και φυσικά τους έχετε εκεί που ζείτε και εσείς τι ποιο λογικό κάποια στιγμή ενα καφέ μαζί τους σε μια ώρα που ξέρετε ότι είναι χαλαροί χωρίς υποχρεώσεις κλπ
  9. Δώστε τους χώρο όταν το χρειάζονται.Σε συνέχεια με το παραπάνω μη πέσετε στην παγίδα θέλοντας να δείξετε πόσο φιλόξενοι είστε να τους απασχολείτε καθημερινά να τους καλείτε σε καφέ γεύμα κλπ κλπ ….είναι σε διακοπές σεβαστείτε το και τσεκάρετε τις προθέσεις τους και απλά ακολουθείστε.
  10. Αυτοματοποιήστε τα μηνύματα Airbnb. Το εργαλείο το έχετε πολλοί από εσάς όμως ούτε καν το ξέρετε.Ετοιμάστε μηνύματα για γρήγορες απαντήσεις …μα γιατι να το κάνω ?? τα γράφω στη καταχώρηση !!!! θα μου πείτε …. και όμως αρκετοι επισκέπτες δεν κάθονται να τα διαβάσουν κάνουν την κράτηση και μετά ξεκινάνε να σας βομβαρδίζουν με μηνύματα … ” τι ώρα είναι το check in ? ” “είναι μακριά από το αεροδρόμιο?” ” οι συντεταγμένες του διαμερίσματος ?” ….αν προβλέψετε και έχετε έτοιμες απαντήσεις απλά κάνετε την ζωή σας εύκολη.
  11. Να επιβεβαιωθείτε . Εάν είστε σε σοβαρή επιχείρηση, παρέχετε όσες επαληθεύσεις μπορείτε (Facebook, LinkedIN, Google, Ταυτότητα κ.λπ.). Νομίζω ότι μπορείτε να έχετε έως και 7. Δείξτε στους καλεσμένους σας ότι είστε πραγματικός άνθρωπος και όχι απάτη.
  12. Όταν οι καλεσμένοι σας κάνουν κράτηση. Τους στέλνουμε ενα μήνυμα καλωσορίσματος που θα έχει τις βασικές πληροφορίες. σας βάζω τι τους στέλνω εγώ.

Dear Guest (πριν το στείλω απλά το guest το αλλάζω με το όνομα του επισκέπτη) ,

Welcome to our home! We are very excited for you to stay here and hope that you enjoy your time in Kavala. Please feel free to let us know if you need anything or if you have any concerns. I am here to assist you in any way that I can.
If you have gps set ” pra— 65 kavala “.
You can call me 0030-69……
Latitude / Longitude 40.94…… 24.400 …..
https://www.instantstreetview.com/@40.941—-. 24.400 9h,30.1p,1z
Informations

Internet vdsl 50Mbps WiFi username st—- password : Ka—-

The Landline telephone in the apartment has a number (+30) 2510—–26 you can receive calls from anywhere and you can make calls to fixed telephones throughout Greece

The TV is smart tv connected to the internet and also has Netflix where you can see a lot of movies, TV series, documentaries etc
The apartment has unlimited hot water 24 hours a day

Panos mobile phone : (+30) 69—–834 landphone (+30) 25—-32 Email : panikas@otenet.gr Facebook : https://facebook.com/panosdelpaso

From Apartment to closer super market with free parking, time 3 min
https://goo.gl/maps/TtQbi4V4TJp
From Apartment to closer pharmacy time one min https://goo.gl/maps/8D4h8aqxFFn
From Apartment to Batis Multiplex beach, time is 16 min https://goo.gl/maps/6UrDuCyKxLm

The best beach in Kavala is near to new Peramos village and called Amolofoi .There are several beach bars and have fantastic clean sea https://goo.gl/maps/ZArjcgrBiwu

King regards
panos Athanasiadis
Airbnb Superhost

Πάνος
Πάνοςhttps://greekbnb.live
Ένας φτωχός πλην τίμιος Χοσθ
RELATED ARTICLES

Most Popular

You cannot copy content of this page