ΑρχικήΠλατφόρμεςgreekbnbΤι πρέπει να προσέξετε κατά την εγγραφή σας στο greekbnb.live

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την εγγραφή σας στο greekbnb.live

Πως να ρυθμίστε τις πληρωμές σας στο www.greekbnb.live. Από τον πίνακα δχσης πάτε αριστερά Bookings » Settings » Host Payment Gateways .Εκει θα βρέιτε διάφορους τρόπου πληρωμής για όσους δεν θέλετε να υπάρχουν τους κάνετε επεξεργασία edit και ξετσεκάρετε το active.

Πληρωμή σε paypal Πολλή απλά περνάτε στο Api login   το  paypal email σας . Αυτό ήταν πατάτε update . Ο επισκέπτης όταν σας πληρώνει τα χρήματα θα μπαίνουν στον paypal λογαριασμό σας.

Σε τραπεζικό λογαριασμό.
επάνω στο api login γράφεται απλά bank 2. ανάμεσα στις αγκύλες περνάτε ότι σας ζητάει .Εγώ προσωπικά έχω περάσει  τον λογαριασμό στη Γερμανία που μου έδωσε η payoneer με νόμισμα euro. 3.Κάντε έλεγχο ότι τα περάσατε σωστά και πατάτε   update. Ο επισκέπτης όταν σας πληρώνει με την μέθοδο πληρωμής στο τραπεζικό λογαριασμό τα χρήματα θα μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Πως βάζουμε για μια περίοδο άλλες τιμές
o Host από αριστερά στο μενού Rooms Management αν κανει click στο prices μπορεί να βάλει περιοδους που θα διαλέξει από τα ημερολόγια με διαφορετικές τιμές στο τελος πατάει add new
Διαθεσιμότητα

πάτε από αριστερά στο μενούApartments Management » Apartments and Rooms » Rooms Managementκαι κανουμε click στο [ Availability ]τσεκάρουμε χρόνο και μήνα που θέλουμε μετά πάμε στον μήνα και στις ημέρες που θελουμε να μην είναι διαθέσιμες και μια μια βγαζουμε το 1 και βάζουμε 0  μετα παταμε το μπλε κουμπακι save . οι μη διθέσιμες ημέρες θα φαινονται.
 Διάβασε περισσότερα…
Δημιουργία προφίλ
Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας πατε στο  My Account και εκείΑνεβάστε την προσωπική σας φωτογραφία .ειναι πολύ βασικό να εχετε την φωτογραφία σας και όχι ενα δεντρο ενα μήλο κλπ κλπ ο επισκέπτης θα ερθει να ζήσει στον χώρο σας και λογικό είναι να ξέρει με ποιον εχει να κάνει.Από το  Description γράψτε καποια βασικά πράματα για το ατομό σας αν είστε και στο airbnb απλά πάτε στο προφίλ σας εκεί και αντιγράψτε οτι εχετε και κάντε επικόλληση .Περάστε τα social links.
 Διάβασε περισσότερα…
Φωτογραφίες
Οπως θα είδατε στην δημιουργία διαμερίσματος ζηταει μ’ονο μία φωτογραφία (πρεπει να είναι μεχρι 3 MB) αφου κανουμε save to διαμερισμα οταν το ολοκληρώσουμε κατόπιν παμε από αριστερα στο μενού  Apartments Management » Apartments and Rooms » Apartments info κανουμε κλικ στο images upload οπως δειχνω στην φωτο και μετα οταν ανοιγει απο αριστερά παταμε add και προσθετουμε οσες φωτογραφίες θελουμε (μια μια) 
Το τυπικό καλωσόρισμα
Τρόπος του λέγειν τυπικό ,το καλωσόρισμα είναι μέσα από την καρδιά μας με τις ευχές μας για καλή επιτυχία και πολλές κρατήσεις.Η ιδέα είναι απλή ,είμαστε όλοι μέλη στο airbnb στο Booking κλπ ,είμαστε έμπειροι άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο ,εχουμε όρεξη για δημιουργία (αυτό φαίνεται από την μεγάλη συμμετοχή στην ομάδα του FB).Το να συμμετάσχετε σε αυτή εδώ την σελίδα έχει ρίσκο μηδενικό.Η προμήθεια και για εσάς και για τους επισκέπτες είναι 0.
Πάνος
Πάνοςhttps://greekbnb.live
Ένας φτωχός πλην τίμιος Χοσθ
RELATED ARTICLES

Most Popular

You cannot copy content of this page