ΑρχικήΠλατφόρμεςgreekbnbMέθοδοι πληρωμών των Hosts

Mέθοδοι πληρωμών των Hosts

1. [ Pay On Arrival ] Πληρωμή κατά την Άφιξη

Το “Pay on Arrival” (POA) έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στον πελάτη να κάνει κράτηση στο site και να πληρώσει κατά την άφιξη.Αν ο Host θέλει προκαταβολή με ποσοστό θα πρέπει να το γράφει στην περιγραφή.Μόλις γίνει αυτή η κράτηση θα εμφανιστεί σαν εκκρεμή στον πίνακα διαχείρισης του Host και θα πρέπει αυτός να έρθει σε επικοινωνία με τον Guest και να του στείλει τραπεζικά στοιχεία η paypa; για να γίνει η κατάθεση της προκαταβολής.
Ο διαχειριστής λαμβάνει μια ειδοποίηση σχετικά με την τοποθέτηση αυτής της κράτησης και μπορεί να την ολοκληρώσει όταν ο πελάτης φτάσει στο κατάλυμα και πληρώσει την κράτησή του σε μετρητά / επιταγή.

2. [ On-Line Order ] 

Η «Παραγγελία On-line» έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στον πελάτη να κάνει κράτηση στον ισότοπο χωρίς προκαταβολή.

3. [ PayPal ]

Πολύ απλά περνάτε στο Api login   το  paypal email σας . Αυτό ήταν πατάτε update .Όλες οι πληρωμές θα γίνονται στον paypal λογαριασμό σας.

4. [ 2CO ] 

[ Authorize.Net ]

 [ Bank Transfer ]

. επάνω στο api login γράφετεe απλά bank 2. ανάμεσα στις αγκύλες περνάτε ότι σας ζητάει .Εγώ προσωπικά έχω περάσει  τον λογαριασμό στη Γερμανία που μου έδωσε η payoneer με νόμισμα euro. 3.Κάντε έλεγχο ότι τα περάσατε σωστά και πατάτε   update

Πάνος
Πάνοςhttps://greekbnb.live
Ένας φτωχός πλην τίμιος Χοσθ
RELATED ARTICLES

Most Popular

You cannot copy content of this page