ΑρχικήΠλατφόρμεςairbnbΠολιτική ειδικών περιστάσεων και κοροναϊός (νόσος COVID-19)

Πολιτική ειδικών περιστάσεων και κοροναϊός (νόσος COVID-19)

Στις 11 Μαρτίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακήρυξε τον κοροναϊό ως παγκόσμια πανδημία. Έκτοτε, η επιδημία εξελίχθηκε ραγδαία, με τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να λαμβάνουν άμεσα μέτρα για να επιβραδύνουν την εξάπλωση της νόσου COVID-19.

Σε απάντηση, παρέχουμε την ακόλουθη κάλυψη για τη νόσο COVID-19 στο πλαίσιο της πολιτικής ειδικών περιστάσεων, για να συμβάλουμε στην προστασία της κοινότητάς μας και στη δική σας ψυχική ηρεμία. Σας συμβουλεύουμε να ανατρέχετε συχνά σε αυτήν τη σελίδα για ενημερώσεις σχετικά με την κάλυψη.

Συμβουλή: Αν είστε επισκέπτης, μπορείτε να βρείτε επιλογές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αν μεταβείτε στη σελίδα με τα Ταξίδια σας και επιλέξετε το ταξίδι σας. Μάθετε πώς. Αν είστε οικοδεσπότης, θα βρείτε πληροφορίες στον πίνακα διαχείρισης φιλοξενίας σας.

Σύνοψη

Οι κρατήσεις για καταλύματα και Εμπειρίες στην Airbnb που έχουν γίνει έως και τις 14 Μαρτίου 2020, με ημερομηνία άφιξης μεταξύ 14 Μαρτίου 2020 και 31 Μαΐου 2020, καλύπτονται από την πολιτική και μπορούν να ακυρωθούν πριν από την άφιξη. Οι επισκέπτες που ακυρώνουν μια τέτοια κράτηση θα έχουν διάφορες επιλογές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων. Οι οικοδεσπότες μπορούν να ακυρώσουν τις συγκεκριμένες κρατήσεις χωρίς χρέωση ή αντίκτυπο ως προς την ιδιότητα Superhost. Η Airbnb θα επιστρέψει τα χρήματα ή θα δώσει ταξιδιωτικούς πόντους που περιλαμβάνουν την προμήθεια υπηρεσιών για τις ακυρώσεις που καλύπτονται. Για να ακυρώσετε βάσει αυτής της πολιτικής, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το εκάστοτε περιστατικό ή/και να παράσχετε δικαιολογητικά για την ειδική περίσταση που αντιμετωπίζετε.

Η πολιτική ακύρωσης του οικοδεσπότη θα ισχύει ως συνήθως για κρατήσεις που γίνονται μετά τις 14 Μαρτίου 2020.

Οι ακυρώσεις θα διεκπεραιώνονται σύμφωνα με την κάλυψη των ειδικών περιστάσεων που ισχύει τη στιγμή της υποβολής και δεν θα γίνεται επανεξέταση των κρατήσεων που έχουν ήδη ακυρωθεί.

Αν μια κράτηση έχει ήδη ξεκινήσει (η ημερομηνία άφιξης έχει παρέλθει), αυτή η ειδική περίσταση δεν ισχύει.

Ισχύουν διαφορετικές πολιτικές για εγχώριες κρατήσεις στην ηπειρωτική Κίνα και για κρατήσεις στο Luxe ή τη Luxury Retreats.

Ποιες κρατήσεις καλύπτονται

Κρατήσεις που έχουν γίνει έως και τις 14 Μαρτίου 2020

Οι κρατήσεις για καταλύματα και Εμπειρίες στην Airbnb που έχουν γίνει έως και τις 14 Μαρτίου 2020, με ημερομηνία άφιξης μεταξύ 14 Μαρτίου 2020 και 31 Μαΐου 2020, μπορούν να ακυρωθούν πριν από την άφιξη. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες που ακυρώνουν μια τέτοια κράτηση θα λαμβάνουν πλήρη επιστροφή χρημάτων επιλέγοντας ταξιδιωτικούς πόντους ή μετρητά, οι οικοδεσπότες μπορούν να ακυρώσουν μια τέτοια κράτηση χωρίς χρέωση ή αντίκτυπο ως προς την ιδιότητα Superhost και η Airbnb θα επιστρέφει όλες τις προμήθειες υπηρεσιών με μετρητά ή ταξιδιωτικούς πόντους.

Οι κρατήσεις για καταλύματα και Εμπειρίες στην Airbnb που πραγματοποιήθηκαν έως και τις 14 Μαρτίου 2020, με ημερομηνία άφιξης μετά τις 31 Μαΐου 2020, προς το παρόν δεν καλύπτονται από τις ειδικές περιστάσεις που σχετίζονται με τη νόσο COVID-19. Η πολιτική ακύρωσης του οικοδεσπότη θα ισχύει ως συνήθως.

Αν μια κράτηση έχει ήδη ξεκινήσει (η ημερομηνία άφιξης έχει παρέλθει), αυτή η ειδική περίσταση δεν ισχύει.

Κρατήσεις που γίνονται μετά τις 14 Μαρτίου 2020

Οι κρατήσεις για καταλύματα και Εμπειρίες στην Airbnb που πραγματοποιούνται μετά τις 14 Μαρτίου 2020 δεν θα καλύπτονται από την πολιτική ειδικών περιστάσεων, εκτός από τις περιπτώσεις όπου ο επισκέπτης ή ο οικοδεσπότης έχει προσβληθεί από τη νόσο COVID-19. Στις περιστάσεις που αφορούν τη νόσο COVID-19 και δεν καλύπτονται ανήκουν: διακοπές και ακυρώσεις μεταφορών, προειδοποιήσεις και περιορισμοί για ταξίδια, συμβουλές υγείας και καραντίνες, αλλαγές στην ισχύουσα νομοθεσία και άλλες κυβερνητικές εντολές, όπως εντολές εκκένωσης, κλείσιμο συνόρων, απαγορεύσεις για βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις και ανάγκη για παραμονή εντός σπιτιού. Η πολιτική ακύρωσης του οικοδεσπότη θα ισχύει ως συνήθως.

Σκοπός της πολιτικής ειδικών περιστάσεων είναι η προστασία επισκεπτών και οικοδεσποτών από απρόβλεπτες συνθήκες που προκύπτουν μετά την πραγματοποίηση μιας κράτησης. Μετά την ημερομηνία κήρυξης της νόσου COVID-19 ως παγκόσμιας πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η πολιτική ειδικών περιστάσεων δεν ισχύει, διότι η νόσος COVID-19 και οι συνέπειές της δεν είναι πλέον απρόοπτες ή απρόβλεπτες. Όταν κάνετε κράτηση, μην ξεχάσετε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης του οικοδεσπότη και σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε μια επιλογή που θα σας παρέχει ευελιξία.

Πώς λειτουργεί

Αν είστε επισκέπτης, μπορείτε να βρείτε επιλογές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αν μεταβείτε στη σελίδα με τα Ταξίδια σας και επιλέξετε το ταξίδι σας. Μάθετε πώς. Αν είστε οικοδεσπότης, θα βρείτε πληροφορίες στον πίνακα διαχείρισης φιλοξενίας σας.

Ενημερώσεις και πληροφορίες για τον κοροναϊό

Έχουμε επιμεληθεί άρθρα στο Κέντρο Πληροφοριών για να βοηθήσουμε την κοινότητά μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την ανταπόκρισή μας στη νόσο COVID-19, από ενημερώσεις πολιτικής μέχρι πληροφορίες για οικοδεσπότες και επισκέπτες.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την πολιτική ειδικών περιστάσεων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη σε περιπτώσεις που δεν σχετίζονται με τη νόσο COVID-19.

Ζητάμε από όλα τα μέλη της κοινότητάς μας να λαμβάνουν υπόψη τον σεβασμό, την ενσωμάτωση και την πολιτική μας κατά των διακρίσεων όταν επικοινωνούν μεταξύ τους.

Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε την εφαρμογή αυτής της πολιτικής. Σας συμβουλεύουμε να ανατρέχετε συχνά σε αυτήν τη σελίδα για ενημερώσεις και νέες πληροφορίες.

Πάνος
Πάνοςhttps://greekbnb.live
Ένας φτωχός πλην τίμιος Χοσθ
RELATED ARTICLES

Most Popular

You cannot copy content of this page