ΑρχικήΠλατφόρμεςairbnbΤο μήνυμα της Airbnb για κορονοιο

Το μήνυμα της Airbnb για κορονοιο

Καθημερινά, νέες πληροφορίες γίνονται διαθέσιμες σχετικά με τον κοροναϊό (νόσος COVID-19) και έχουμε επικοινωνήσει με χιλιάδες οικοδεσπότες που έχουν επηρεαστεί τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή τους. Πολλοί και πολλές από εμάς είμαστε οικοδεσπότες και κατανοούμε ότι αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για τα μέλη της κοινότητάς μας.

Στις 11 Μαρτίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε παγκόσμια πανδημία και οι εκπρόσωποι της ομάδας υποστήριξης πελατών μας έχουν κατακλυστεί από κλήσεις ατόμων με ακυρώσεις πτήσεων, ταξιδιωτικούς περιορισμούς και απορίες σχετικά με το αν είναι ασφαλές να φιλοξενήσουν επισκέπτες ή να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Υπάρχει μια γενική αναστάτωση και γνωρίζουμε ότι κι εσείς ανησυχείτε.

Εργαστήκαμε σκληρά για να βρούμε τη χρυσή τομή μεταξύ της υποστήριξης των οικοδεσποτών και της προστασίας της ευημερίας για ολόκληρη την κοινότητα μας. Είναι μια δύσκολη στιγμή και εκατομμύρια άνθρωποι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τα ταξίδια που έχουν προγραμματίσει ή να υποδεχτούν τους επισκέπτες τους. Είναι σαφές ότι κανένας και καμία δεν πρέπει να αισθάνεται υποχρεωμένος/η να φιλοξενήσει επισκέπτες ή να ταξιδέψει αν δεν αισθάνεται άνετα αυτή τη στιγμή.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η πολιτική ειδικών περιστάσεων τίθεται σε παγκόσμια ισχύ από δω και στο εξής* για να καλύπτει κρατήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις και έχουν γίνει έως και τις 14 Μαρτίου, με τουλάχιστον μία διανυκτέρευση μεταξύ 14 Μαρτίου και 14 Απριλίου.

Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι για τις κρατήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις:

Μπορείτε να τις ακυρώσετε χωρίς να ανησυχείτε για χρεώσεις ή αν επηρεάζεται η κατάστασή σας σχετικά με την ιδιότητα Superhost Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ακυρώσουν την κράτησή τους και να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων Θα επιστρέψουμε την προμήθεια υπηρεσιών για κάθε κράτηση που ακυρώνεται

Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά η κήρυξη παγκόσμιας πανδημίας την κατέστησε σαφή. Πολλοί και πολλές από εσάς μπορεί να έχετε ακυρώσεις που επηρεάζουν τα έσοδά σας, αλλά αυτή είναι η σωστή ενέργεια για να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία των μελών της κοινότητάς μας. Πιστεύουμε ότι είναι και η σωστή απόφαση για την επιχείρηση σας μακροπρόθεσμα ως οικοδεσπότη καταλύματος ή Εμπειρίας. Επιπλέον, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η Airbnb δεν θα επωφεληθεί από τις κρατήσεις που ακυρώνονται βάσει αυτής της πολιτικής. Είμαστε μαζί σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι εργαζόμαστε για να αναπτύξουμε περισσότερους τρόπους να σας υποστηρίξουμε και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να ανακάμψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε με νέους τρόπους για να εκπληρώσουμε αυτή τη δέσμευση και μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο Airbnb.com/COVID19 για τακτικές ενημερώσεις.

Τέλος, θέλουμε να σας θυμίσουμε να στηρίζεστε στην κοινότητα. Έχουμε δει τον τρόπο που βοηθάτε ο ένας τον άλλο τις τελευταίες εβδομάδες και αυτήν την περίοδο της απομόνωσης, όλοι και όλες χρειαζόμαστε αυτή την υποστήριξη ακόμη περισσότερο.

Ελπίζουμε εσείς και η οικογένειά σας να είστε υγιής, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πάλι αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

Με ευγνωμοσύνη,

Greg Greeley

Πρόεδρος της ομάδας καταλυμάτων στην Airbnb *Αυτό δεν ισχύει για εγχώρια ταξίδια στην ηπειρωτική Κίνα. Εδώ μπορείτε να μαθαίνετε περισσότερες πληροφορίες που δημοσιεύονται τακτικά

Πάνος
Πάνοςhttps://greekbnb.live
Ένας φτωχός πλην τίμιος Χοσθ
RELATED ARTICLES

Most Popular

You cannot copy content of this page