ΑρχικήΠλατφόρμεςbookingΒooking Αν το βρείτε αλλού φτηνότερα

Βooking Αν το βρείτε αλλού φτηνότερα

Θα σας πληρώσουμε την διαφορά

Θα το έχετε δει σε καταχωρήσεις της Booking ”

Σας επιστρέφουμε τη διαφορά

Αν βρείτε την κράτησή σας φθηνότερη σε άλλο ιστοχώρο, μπορείτε να ζητήσετε να σας καλύψουμε τη διαφορά τιμής. Θυμηθείτε μόνο να επικοινωνήσετε μαζί μας αφού κάνετε την κράτηση και τουλάχιστον 24 ώρες πριν την ημερομηνία check-in σας. Θα πρέπει να μας στείλετε τον σύνδεσμο για τη σελίδα της προσφοράς και θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη όταν θα ελέγξουμε. “

που σημαίνει λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό επειδή ξέρω ότι όλοι οι Hosts όταν κάνουν καταχώρηση το ίδιο ακίνητο σε πολλαπλές πλατφόρμες χρησιμοποιούν συνήθως τον ίδιο τίτλο ,οπότε με αυτή την λογική το γκουγκλάρω το cozy apartments next to metro παράδειγμα και μου βγαίνει μια λίστα με το ίδιο ακίνητο σε booking airbnb clickstay homeaway greekbnb .Αν δω λοιπόν αφού βέβαια έχω κάνει κράτηση στη Booking ότι από 450 που πλήρωσα στην airbnb το εχει 380 ,του στέλνω μήνυμα . Μέχρι εδώ καλά ….. Λέει όμως η Booking :

Όροι Κάλυψης Διαφοράς Τιμής

  • Η άλλη προσφορά πρέπει να αφορά το ίδιο κατάλυμα και την ίδια μονάδα.
  • Η άλλη προσφορά πρέπει να είναι για τις ίδιες ημερομηνίες check-in και check-out.
  • Για την άλλη προσφορά πρέπει να ισχύουν οι ίδιοι όροι και ίδια πολιτική ακύρωσης.

Σε ποια περίπτωση δεν μπορείτε να ζητήσετε να σας καλύψουμε τη διαφορά;

  • Αν η άλλη προσφορά εμφανίζεται σε ιστοχώρο που δεν δηλώνει το κατάλυμα και τον τύπο της μονάδας διαμονής παρά μόνο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης.
  • Αν η άλλη προσφορά είναι στο πλαίσιο κάποιου προγράμματος επιβράβευσης. Ορίζουμε αυτόν τον τύπο άλλης προσφοράς ως οποιαδήποτε περίπτωση στην οποία ένας πελάτης λαμβάνει μια μειωμένη τιμή από ένα κατάλυμα ή άλλον ιστότοπο ως αποτέλεσμα επιβράβευσης για συχνές αγορές, σύνδεση σε λογαριασμό, εισαγωγή κωδικού κουπονιού, σύστασης σε άλλους πελάτες ή εκτέλεσης οποιασδήποτε άλλης ενέργειας η οποία αλλάζει την αρχική αναγραφόμενη τιμή.
  • Αν η κράτησή σας ή η προσφορά την οποία συγκρίνετε είναι από το Booking.basic ή από κάποιον συνεργαζόμενο πάροχο στην Booking.com.

Μάλιστα ….και ρωτώ τώρα εγώ …Υπάρχει κάποιος Host στον πλανήτη που έχει το ίδιο ακίνητο στην booking με 16.5% προμήθεια και στη Airbnb με 4% και έχει φτηνότερη τιμή στην booking ? Έχετε κάποια εμπειρία με πραγματική πληρωμή επιστροφής για αυτό τον λόγο η στην ουσία υπάρχει εκεί για καλύτερο marketing ?

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Πάνος
Πάνοςhttps://greekbnb.live
Ένας φτωχός πλην τίμιος Χοσθ
RELATED ARTICLES

Most Popular

You cannot copy content of this page